ICT Diensten

gpsforce-ict

Bent u toe aan één of meerdere nieuwe PC’s? GPSForce kan ook in deze situatie een betrouwbare en vooral betaalbare oplossing voor u bieden. Een nieuw systeem met Solid-State-Drive (SSD) en voldoende rekenkracht voor lichte toepassingen heeft u al voor maar liefst €450 ex btw.

Zoekt u een PC voor grafisch intensieve werkzaamheden of gebruikt u programma’s die veel rekenkracht vereisen? Wij stellen de hardware zelf samen aan de hand van de door u aangegeven eisen. Wij gaan alleen voor betrouwbare en passende componenten die uw werkzaamheden nooit in de weg zullen zitten.

Backups?

Daarnaast kunnen wij uw back-ups automatiseren waardoor u totaal geen omkijken meer heeft naar de opslag van de data. Veilig op één of meerdere locaties opgeslagen zodat bij bijvoorbeeld diefstal of brand de data binnen 24 uur weer te gebruiken is!
Voor een dergelijk back-up systeem met built-in cloud functionaliteit en vele andere functies kunnen wij een scherp geprijsde on- en off-site oplossing bieden. Uw eigen cloud., geen abonnement, geen ondoorzichtige voorwaarden. 1 terabyte, 4 terabyte, 12 terabyte of meer. U beslist zelf hoeveel opslag u wilt hebben.

Heeft u vragen naar de mogelijkheden voor uw situatie? Wij staan klaar voor een vrijblijvend deskundig en passend advies.

Contact

Diensten:

  • Particulier, ZZP & MKB ICT oplossingen
  • Advies op maat
  • Computer reparaties
  • Het oplossen van virus en malware/adware infecties
  • Computer upgrades
  • Computers op maat
  • Het creëren van betrouwbare en beveiligde opslag van data
  • Off-site backup oplossingen
  • website beheer
  • web en mail hosting

En vele andere toepassingen.

links

klanten login
Download teamviewer

Virus, Malware & Adware controle

Krijgt uw vervelende advertenties bij het opstarten van uw internet browser?

€25,-

Wordt u elke keer belaagd met vervelende advertenties of heeft u een agressieve zoekmachine die zich niet laat aanpassen? Dan bent u mogelijk slachtoffer geworden van minimaal 1 van deze 3 onderdelen.

lees meer!

Herinstallatie windows

Werkt uw systeem niet meer lekker? Een herinstallatie kan hierin een oplossing bieden.

€50,-

Start het systeem slecht op of valt deze soms uit? Faalt het systeem keer op keer met het installeren van updates? Een herinstallatie van het besturingssysteem kan in een dergelijke situatie een uitkomst bieden.

lees meer!

SSD upgrade

Maak van uw trage systeem weer een snel en bruikbaar apparaat!

€80,- + kosten van SSD

Met deze upgrade kan uw systeem weer jaren mee! Met het upgraden van harde schijf naar SSD (Solid-State-Drive) haalt u het meeste uit uw desktop of laptop. Dit is de beste upgrade die uw kunt doen aan uw systeem.

lees meer!