diensten2018-06-16T16:14:46+00:00

ICT Diensten

Virussen, Adware & Malware

Virus, Malware & Adware

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je downloadt een dubieus bestand, opent deze, en vervolgens gebeurd er niets. Maar helaas is dit laatste niet altijd het geval. Op de achtergrond worden talloze elementen toegevoegd aan jouw systeem. Je browser startpagina wordt veranderd, er worden vreemde toevoegingen geïnstalleerd in je browser of je wordt gekoppeld aan een botnet! Niemand kan voorspellen wat het bestand jouw computer allemaal heeft aangedaan. Laat dit zo snel mogelijk verhelpen! Je bent namelijk een gevaar voor jezelf en anderen binnen het netwerk. Internet bankieren is verre van veilig, evenals het versturen van e-mails. Een Virus, Malware & Adware check kan dus absoluut geen kwaad!

Herinstallatie

Werkt uw systeem niet meer naar behoren en krijgt uw vreemde foutmeldingen? Het kan zijn dat uw systeem niet meer goed functioneert.

SSD Upgrade

Heeft uw een systeem wat sneller op zou mogen starten? Een SSD (Solid State Drive) is hiervoor de perfecte uitkomst.
Een SSD schijf is een soort flash geheugen zoals we kennen op onze smartphones en tablets. Dit geheugen is vele malen sneller en efficiënter dan een ouderwetse harde schijf.

Een aantal voordelen op een rijtje:

  • Systeem start op in gemiddeld 5 tot 20 seconden
  •  Zuinig (langere accu duur in geval van een laptop)
  • Geen mechanische delen, kans op crashes en data verlies door vallen/schokken is 0%
  •  Systeem reageert sneller, foto’s en andere media worden enorm snel geladen

Wilt uw meer informatie over de mogelijkheden? Laat het ons gerust weten.