Professionele GPS trackers & auto volgsystemenProfessionele GPS trackers & voertuig volg systemen voor u

Voor grote bedrijven, MKB, zelfstandigen en particulieren. In elke categorie kunnen wij een passende oplossing realiseren. Zoekt u een oplossing voor één voertuig of 1000 voertuigen? De lage drempel is waar GPSForce voor staat. GPS tracking moet voor iedereen toegankelijk zijn.

Realtime GPS tracking

Met computer, tablet of smartphone realtime uw voertuig(en) volgen.
Vanaf elke locatie uw voertuig realtime volgen. Via desktop of mobiel apparaat. Voor beide een geoptimaliseerde interface!

Rittenregistratie

Genereer ritregistraties conform de eisen van de belastingdienst.
Indien gewenst kan de ritregistratie automatisch in uw mailbox worden bezorgd in csv, PDF en HTML formaat!

Geofence

Creëer een geografische grens waarbinnen het voertuig zich mag/moet bevinden.
Wanneer het voertuig zich buiten de ingestelde grens begeeft kan er automatisch een mail worden verstuurd met daarin de locatie en andere belangrijke gegevens van het voertuig.

Trilalarm

Als het contact van het voertuig wordt uitgeschakeld dan wordt het trilalarm na 3 minuten actief.
Wanneer het voertuig wordt verplaatst, beweegt of van locatie wijzigt zonder dat de auto op contact staat, wordt er automatisch een mail gestuurd met de status van het voertuig en een link naar een pagina waar u direct kunt zien waar uw voertuig zich op dat moment bevindt!

Voertuig uitschakelen

Vanaf elke locatie uw voertuig op afstand uitschakelen.

Met een computer, tablet of smartphone kan het voertuig worden uitgeschakeld met een simpel commando. Wanneer het voertuig onder de 30Km/h komt, wordt het commando uitgevoerd. Deze actie kan ook automatisch worden uitgevoerd als het voertuig buiten de geografische grens komt.

Geen abonnement

Bepaal zelf hoe lang u toegang tot het GPS Tracking systeem wilt hebben.

Koop en betaal voor de periode waarin u toegang wilt hebben na de eerste 12 maanden die je samen met het systeem aanschaft, u heeft dus geen abonnement! Betaling via factuur. Of anders op aanvraag: contact