Over ons

Wat is GPSforce?

GPSforce is een bedrijf dat zich richt op het creëren van IT / ICT oplossingen en het bieden van service en support voor particulier, ZZP en MKB.
Wij zijn begonnen als bedrijf dat GPS tracking van voertuigen verzorgde voor bedrijven en particulieren. Nadat wij dit platform hadden geïntegreerd en geconfigureerd, kregen wij gelijk de vraag of er meer mogelijk was dan GPS tracking. Naar aanleiding van deze vraag hebben wij onze focus kunnen verbreden naar het aanbieden van IT / ICT oplossingen.
Na deze stap gezet te hebben. Is het belangrijk om een positie op de markt te krijgen waarmee wij ons onderscheiden van de rest. Dit doen wij door unieke, aansluitende oplossingen te creëren en goede service en support te verlenen aan onze klanten. Waar wij eigenlijk al mee begonnen waren. Dit is wat ons tot de dag van vandaag succes en voldoening brengt.

Visie

Wij willen IT / ICT oplossingen realiseren die uw workflow positief beïnvloeden. Wij creëren oplossingen die uw dagelijkse werkzaamheden vergemakkelijken en soepeler laten verlopen. Daarbij willen wij de beste service en support leveren, zodat dit ook na oplevering van een ‘Customised IT Solution‘ gerealiseerd kan worden. Gelukkig is dát wat iedereen wil!

– Roy Agterberg,
Eigenaar & IT Consultant

Over ons
Neem contact met ons op